Selectie NextGen: Eiting alleen tegen Barça

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax A1 gaat met een flink 'gehavende' selectie naar het Olympisch Stadion voor de NextGen Series. Door schoolexamens en het EK U17 in Azerbeidzjan is coach Gery Vink genoodzaakt om drie spelers uit Jong Ajax te selecteren.

Indy Groothuizen, Terry Lartey Sanniez en Pelle Clement komen A1 versterken. Vanuit B1 zijn Noa Lang en Mitchel Bakker geselecteerd. Zij zijn de vervangers van Navajo Bakboord, Matthijs de Ligt, Ché Nunnely en Justin Kluivert, die zondag de kwartfinale van het EK spelen met Oranje U17. 

Conner Blöte, Zian Flemming en Noa Benninga spelen niet vanwege examens. Carel Eiting zal om diezelfde reden alleen zaterdag de kraker tegen FC Barcelona spelen. Ezra Walian slaat het duel met Barça juist over en sluit zondag aan. Philippe Sandler krijgt met zijn deelname een mooi afscheid. De verdediger moet Ajax na dit seizoen verlaten. Markus Bay, en misschien nog enkele anderen, spelen zaterdag om 12.00 uur ook nog een competitiewedstrijd met A2 tegen FC Groningen op De Toekomst.

De selectie:Indy GroothuizenJeffrey de Lange

Terry Lartey SanniezDeyovaisio ZeefuikLeon BergsmaMitchel BakkerPhilippe SandlerAzor Matusiwa

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/96693/selectie-nextgen-eiting-alleen-tegen-barca