Onana: ‘Bij Barcelona was iedereen boos omdat ik naar Ajax vertrok’

Bron: ajaxfanzone.nl

Andre Onana is momenteel de eerste doelman van Ajax doordat Jasper Cillessen de overstap heeft gemaakt naar FC Barcelona, de club die Onana verliet. De doelman laat tegenover de NOS weten dat het een bewuste keuze was om zijn loopbaan bij Ajax te vervolgen.

‘Iedereen was boos bij Barcelona en riepen allemaal waarom doe je dat nou. Ze hadden mij een gouden toekomst beloofd maar voor mij was het beter om te vertrekken naar Ajax. Hier spelen ze met veel jonge spelers en inmiddels ben ik door mijn optreden in het eerste van Ajax uitgegroeid tot international van Kameroen’. Onana moet echter vrezen voor zijn plek als huuraanwinst Tim Krul is hersteld van een langdurige blessure. Hij is echter strijdvaardig voor zijn plek onder de lat. ‘Wij hebben drie keepers en ik denk niet aan Tim Krul. Iedereen moet vechten voor een plek onder de lat en of Tim dat nu is of ik dat maakt mij niet uit. Het belangrijkste is dat Ajax wint’.

Bron: NOS

.

Likes(152)Dislikes(0)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/10/15/onana-bij-barcelona-was-iedereen-boos-omdat-ik-naar-ajax-vertrok/

Gegevens