[Verslag] Makkelijke middag voor Ajax in Den Haag: 0-2

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Peter Bosz probeert vastigheden in het elftal te krijgen en laat dus dezelfde elf namen staan die voor de interlandbreak ook de basis vormde. Sinkgraven krijgt dus nog steeds het vertrouwen op de linksbackpositie, ook met deze ogenschijnlijke zware week voor de boeg.

De wedstrijd begint rommelig. ADO wil zoals altijd er bovenop zitten in de ‘wedstrijd van het jaar’ van de Hagenezen. Het gebrek aan kwaliteit is echter te groot om het Ajax echt moeilijk te maken.  De eerste echte kans van de wedstrijd moet Traoré eigenlijk maken, maar de rechtsbuiten laat het na. Niet heel lang daarna komt Ajax toch op voorsprong. Na een ingooi van Klaassen mag hij zelf zo weglopen uit de rug van de verdedigers. Schöne lepelt de bal er overheen, Klaassen neemt aan en schiet: 0-1! Toch moet Ajax op blijven letten dat het niet tegen een counter aanloopt. Ex-Ajacied Becker wordt weggestuurd en lijkt 1-op-1 met Onana te komen, tot Sanchez –net als twee weken geleden- een fantastische tackle inzet. Ajax krijgt voor rust nog wat kansen, maar is niet heel scherp in de afronding.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/10/16/verslag-makkelijke-middag-voor-ajax-den-haag-0-2/