LIVE 14.30u | Vitesse A1 - Ajax A1 (0-4)

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic voor alle jeugdduels gespeeld op zaterdag 26 november. Het spits wordt afgebeten door Ajax C1, wat FC Twente C1 op sportpark De Toekomst ontvangt. Vervolgens is de B1 van de Amsterdammers aan de beurt wat de leeftijdsgenoten van AZ ontvangt. De dag wordt afgesloten door de mannen van de A1, die op bezoek gaan in Arnhem bij Vitesse A1.

FT | Ajax C1 - FC Twente C1 (3-0):

Ajax C1 heeft het duel met haar leeftijdsgenoten van FC Twente gewonnen met 3-0. De talentvolle ploeg begon zonder veel kansen, totdat Scholten werd gevloerd in de 16 van de Tukkers. De scheidsrechter kende een penalty toe aan de Amsterdamse ploeg, Kasanwirjo twijfelde vervolgens niet en verzilverde het buitenkansje om op voorsprong te komen.

In de tweede helft ging de C1 verder met waar het voor rust gebleven was: domineren. Via Beelen en Hoogewerf liep het snel uit naar een comfortabele 3-0 voorsprong. De rest van het duel werd nog opgeleukt met een aantal aardige kansen, echter werden die niet verzilverde en bleef de stand zodoende steken op diezelfde 3-0.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/100763/live-1430u-vitesse-a1-ajax-a1-0-4