El Ghazi: “Focus me nu volledig op Ajax 1”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Anwar El Ghazi werd de afgelopen maand teruggezet naar Jong Ajax na een incident op de training. De aanvaller heeft zijn excuses aangeboden en die zijn aanvaard. Nu wil de 21-jarige vleugelspeler zich weer volledig focussen op het eerste van Ajax. Een transfer is dan ook niet aan de orde, laat hij aan De Telegraaf weten. “Er speelt nu niks, dus mijn volledige focus ligt op Ajax. Met de rest ben ik helemaal niet bezig.”

“Ik heb de trainers wel gevraagd mijn minuten in Jong Ajax te mogen maken als speeltijd in Ajax 1 er niet inzit. Zo kan ik wedstrijdritme houden en lekker in vorm blijven. Natuurlijk zie ik het als een kans dat Bertrand Traoré in januari naar de Afrika Cup gaat. Zeker weten. Al besef ik dat ik er vanaf morgen al klaar voor moet zijn als de trainer me nodig heeft.”

Na een mentaal zware maand werd El Ghazi ook afgelopen maandag nog even op de proef gesteld. “Na de zondag-training hoorde ik dat ik tegen FC Dordrecht in de basis van Jong Ajax zou staan, maar ’s avonds kreeg ik een belletje van Marcel Keizer, de trainer. Hij had van hogerhand gehoord dat jongens van het eerste voorrang kregen.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/el-ghazi-focus-me-nu-volledig-op-ajax-1/