Jordi Cruijff baalt over uitblijven naamswijziging Amsterdam Arena

Bron: ajaxfanzone.nl

Kort nadat Johan Cruijff vorig jaar overleed kwamen er al snel geruchten dat de Amsterdam Arena zou worden omgedoopt tot Johan Cruijff Stadion, maar voorlopig zit er nog geen schot in de zaak en daar is Jordi Cruijff teleurgesteld over, zo laat hij weten in een interview met NRC.

‘Na mijn vaders dood vond men het belangrijk dat het stadion naar hem werd vernoemd, maar de gesprekken tussen Ajax, de Arena en de gemeente Amsterdam lopen al máánden. Voorlopig zijn het ‘losse praatjes’ en laten we hopen dat het achteraf geen gebakken lucht blijkt te zijn’. Jordi laat in het interview doorschemeren dat elders in de wereld wel initiatieven worden ontplooid. Waar hij precies op doelt, wil hij niet zeggen. Eind vorig jaar leek men een akkoord te hebben bereikt maar daarbij was het enige obstakel nog dat de familie liever niet ziet dat in de toekomst het stadion naast de naam van Johan Cruijff óók die van een grote sponsor draagt. De aandeelhouders van de Arena verschilden daarover van mening.

Bron: NRC

Likes(42)Dislikes(15)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/03/18/jordi-cruijff-baalt-over-uitblijven-naamswijziging-amsterdam-arena/

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff