Bosz over vervanger Schöne: “Vier serieuze opties”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het is nog altijd afwachten of Kasper Dolberg morgen deel uitmaakt van de wedstrijdselectie. Peter Bosz liet op de persconferentie weten dat de 19-jarige spits alleen daarvan deel uitmaakt als hij topfit is. “Hij heeft gister opnieuw volledig met de selectie meegetraind. Hopelijk kan hij dat straks ook doen. We moeten even zijn reactie van gister afwachten. Na de training van vandaag zullen we gaan polsen hoe het met hem gaat. Als hij fit is pakken we hem erbij. Bij dit soort wedstrijden moet je honderd procent fit zijn, anders zit je niet bij de selectie.”

Naast de spitspositie is het ook nog de vraag wie Lasse Schöne zal gaan vervangen. De Deen zit tegen Schalke een schorsing uit. “Donny heeft Lasse afgelopen zondag prima vervangen, maar er konden ook dingen beter. Daar heb ik het met hem over gehad. Frenkie had daar ook kunnen spelen, maar die had vlak voor NEC-uit al met Jong Ajax meegespeeld.”

Naast Donny van de Beek heeft Bosz nog drie andere spelers die hij geschikt vindt voor de rol als centrale middenvelder. “Ik beschouw Frenkie, Jairo en Carel ook als serieuze opties voor de centrale rol op het middenveld.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/bosz-vervanger-schone-vier-opties/