[Update] Onana verlengt tot medio 2021

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het was al een tijdje bekend dat André Onana een langer verblijf in Amsterdam wel ziet zitten en volgens De Telegraaf lijkt dat ook te gaan gebeuren. Het medium meldt dat de sluitpost uit Kameroen zijn contract gaat verlengen tot medio 2020.

De eerste gesprekken zouden niet soepel zijn verlopen, omdat Onana’s zaakwaarnemer Albert Botines het niet eens was met het aanbod van Ajax. Financieel directeur Jeroen Slop en directeur spelerszaken Marc Overmars brachten vervolgens een bezoek aan Barcelona, waarna de partijen nader tot elkaar kwamen.

Onana kwam in 2015 voor 250.000 euro over van FC Barcelona, waar hij wilde vertrekken. Toen Jasper Cillessen vertrok mocht Onana het veelal in de basis proberen en sindsdien heeft hij zijn positie niet meer afgestaan. De keeper geldt als een van de sterkhouders en lijkt zich elke wedstrijd te verbeteren.

Update 18.11 uur | 16 mei 2017Ajax heeft de contractverlenging van André Onana middels de officiële kanalen bevestigd. De sluitpost verlengt echter niet tot 2020, maar is tot 2021 aan de Amsterdammers verbonden. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/104843/update-onana-verlengt-tot-medio-2021