Drie dingen die je moet weten over Ajax - FC Utrecht

Bron: www.ajaxlife.nl

Vorig seizoen won Ajax met 3-2. © Pro Shots

FC Utrecht zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen, een ideaal moment om Ajax te ontmoeten. Zo lijkt. Toch waakt men in Amsterdam voor de ploeg van Erik ten Hag: de ommekeer moet toch een keer komen? Om Utrecht in een nog dieper dal te duwen: hier drie dingen die je moet weten over Ajax – FC Utrecht.

Younes terug en Siem kan starten Na een via de media gebrachte klacht over vermoeidheid en een opgelopen blessure tegen Feyenoord, moest Ajax linksbuiten Armin Younes missen tegen Willem II. Nu de knie van de Duitser hersteld is, hoeft Marcel Keizer Dolberg niet te teisteren met een plek op links.

Tijdens de persconferentie leek Keizer al te bekennen dat er zondag weer een echte linksbuiten staat. Toen hem gevraagd werd of Dolberg weer op die plek zou starten, antwoordde hij: “Die kans is komend weekeinde niet zo groot.”

Een linie naar achteren, op het middenveld, wordt ook een wisseling verwacht. Siem de Jong klopt de laatste weken zo hard op de deur, dat Keizer wel open móet doen. De Jong zou dan Donny van de Beek naar de bank verdringen.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=22809