Younes keert terug in wedstrijdselectie

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax-trainer Marcel Keizer heeft zondagmiddag in het thuisduel met FC Utrecht weer de beschikking over Amin Younes. De Duitse buitenspeler is hersteld van zijn lichte knieblessure. Dit valt te lezen op Ajax.nl.

Ajax moet het wel doen zonder het geblesseerde drietal Benjamin van Leer, Mitchell Dijks en Vaclav Cerny. Bovendien zijn Carel Eiting, Mateo Cassierra en Dennis Johnsen niet opgenomen in de 18-koppige selectie.

Het duel tussen Ajax en FC Utrecht begint zondagmiddag om 14.30 uur. De Amsterdammers moeten winnen om in het spoor te blijven van koploper PSV. De Eindhovenaren, die zelf spelen tegen FC Twente, hebben een voorsprong van vijf punten.

De selectie:Andre OnanaKostas LamprouJoël VeltmanMatthijs de LigtMax WöberDaley SinkgravenNick ViergeverLuis OrejuelaDonny van de BeekHakim ZiyechLasse SchöneFrenkie de JongSiem de JongDavid NeresKlaas Jan HuntelaarAmin YounesKasper DolbergJustin Kluivert

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/108325/younes-keert-terug-in-wedstrijdselectie