Ajax sluit andere speellocatie in Amsterdam niet uit

Bron: www.ajaxlife.nl

De Arena is en blijft volop in beeld, een nieuw stadion is geen doel op zich. © Pro Shots

Ajaxdirecteur Rutger Arisz laat in de aanstaande editie van Ajax Life weten dat de club onderzoekt waar het over negen jaar in Amsterdam voetbalt. Een ander stadion is geen doel op zich. “Maar als we een andere locatie overwegen, moeten we dat binnen anderhalf jaar wel beslissen,” aldus de plaatsvervangend algemeen directeur.

Door Sander Zeldenrijk

In het voetbal heb je de belangen van de korte en de lange termijn. De voor velen onbekende Arisz is een jaar geleden onder andere aangetrokken om de club ook organisatorisch toekomstbestendig te maken. Nu de geboren Groninger een jaar in dienst is, leek het ons een goed idee hem voor onze supporterskrant eens te vragen naar zijn debuutjaar en de toekomstplannen van de club.

Naast zaken als stadionbeleving, de nabije realisatie van het supportershome en de naamswijziging van de (nu nog) Amsterdam Arena kwam ook de langere termijn aan de orde in zijn directiekamer. Daarbij sprak Arisz niet alleen over de verbouwplannen van De Toekomst, ook keek hij desgevraagd nog een beetje verder vooruit. 

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=22870