3-4-3 vanwege blessures zeker een optie voor Keizer tegen Roda JC; Ook Huntelaar twijfelachtig

Bron: ajaxfanzone.nl

Marcel Keizer gaf desgevraagd tijdens de persconferentie vandaag voorafgaand aan de wedstrijd van zondag tegen Roda JC aan dat het niet onlogisch zou zijn om met dezelfde elf te starten als tegen NAC. Volgens de Ajax coach is er steeds meer duidelijkheid over de manier van spelen en automatismes. De Ajax coach sluit vanwege de personele problemen ook een 3-4-3 opstelling niet uit aangezien Daley Sinkgraven en Mitchell Dijks geblesseerd zijn en er een vraagteken staat achter de naam van Nick Viergever. “Maar dan zullen de drie verdedigers niet meer mee opkomen,” zo gaf Keizer aan. Hij is er een voorstander van om met spelers als Sinkgraven te spelen die mee doorschuiven.

Ook Klaas-Jan Huntelaar is twijfelachtig zondag. Mateo Cassierra werd daarvoor uit voorzorg buiten de selectie van Jong Ajax gelaten voor de topper van de jongelingen tegen NEC zodat de Columbiaan, indien nodig, de plek van Huntelaar (op de bank) zondag in kan nemen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/11/24/3-4-3-vanwege-blessures-zeker-een-optie-voor-keizer-tegen-roda-jc-ook-huntelaar-twijfelachtig/