Cassierra speelt kampioensduel Jong Ajax, Mazraoui niet

Bron: www.ajaxlife.nl

Krijgt Mazraoui een prominente rol tegen AZ? © Ajax Images

Tijdens de persconferentie in aanloop naar Ajax - AZ van zondag, ging het ook over de kampioenswedstrijd van Jong Ajax, een dag eerder. Noussair Mazraoui gaat die in elk geval niet spelen.

Erik ten Hag wilde logischerwijs weinig kwijt over de spelers die hij tegen AZ de wei instuurt, maar het kan best goed zijn dat Mazraoui, net als tegen VVV-Venlo, een plekje in de basis krijgt. “Dat kan zomaar,” hield Ten Hag zijn kaarten nog even tegen de borst.

Een prominente rol van Mazraoui tegen AZ zou verklaren waarom Michael Reiziger zaterdag geen gebruik kan maken van zijn pupil. Maar hoe zit dat dan bijvoorbeeld met Mateo Cassierra, de goalgetter van Jong Ajax?

“Van Cassierra is de kans zaterdag wel groot dat hij speelt bij Jong Ajax,” beantwoordt Ten Hag die vraag. De Colombiaan zit zondag, net als Mazraoui, bij de A-selectie, maar zal bij het eerste plaatsnemen op de bank en bovendien is Kasper Dolberg ook weer speelklaar. Het zou een verklaring zijn waarom hij wel en Mazraoui niet meedoet met de beloften.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=23943