Mazraoui: ‘Voor mij persoonlijk is dit een topseizoen en volgend jaar wil ik deze lijn doortrekken’

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Noussair Mazraoui was het afgelopen seizoen persoonlijk een topseizoen, zo verteld hij aan in gesprek met Voetbal International. “De titel met Jong Ajax, debuteren in Ajax 1 en een nieuw contract. Voor mij persoonlijk is dit een topseizoen en volgend jaar wil ik deze lijn doortrekken,” aldus Mazraoui.

Het scheelde niet veel of de multifunctionele middenvelder had niet meer bij Ajax gespeeld. “Vorig seizoen was ik een paar maanden de enige speler bij de beloften zonder contract. Hoewel ik de hele jeugdopleiding van Ajax had doorlopen, al elf jaar bij de club speelde, waren ze nog niet overtuigd. Dat merkte ik in mijn laatste jaar in de A1 en daar kwam een blessure bovenop,” geeft hij aan. “In de laatste drie maanden van het seizoen mochten veel jeugdspelers met de beloften meetrainen, zodat de spelers over wie ze twijfelden het alsnog konden afdwingen. Ik kreeg net in die periode een enkelblessure, waardoor ik die kans niet kreeg.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2018/05/01/mazraoui-voor-mij-persoonlijk-is-dit-een-topseizoen-en-volgend-jaar-wil-ik-deze-lijn-doortrekken/

Gegevens