Ambitieuze Schuurs weet goed waar hij aan moet werken

Bron: www.ajaxlife.nl

Schuurs wil vooral aan zijn fysiek, wendbaarheid en snelheid werken. © Ajax Images

Aanwinst Perr Schuurs is onderhand alweer een vertrouwd gezicht op het veld bij Ajax. Hij draait zijn wedstrijden ogenschijnlijk moeiteloos mee in de voorbereiding. De achttienjarige verdediger stond weer naast Matthijs de Ligt opgesteld in het oefenduel met Steaua Boekarest (1-1).

Door Floris Roos

Als het aan Schuurs ligt, blijft hij daar natuurlijk gewoon staan als Ajax straks voor het echie gaat spelen. Maar of het zo ver komt, is afwachten. Marc Overmars is druk in de weer om Daley Blind binnen te hengelen, Lisandro Magallán lijkt ook nog altijd niet helemaal van de baan en verder is Max Wöber kandidaat voor een plekje naast De Ligt. En over laatstgenoemde gesproken: die moet Ajax ook nog maar binnenboord zien te houden.

Toch ligt het in de lijn der verwachtingen dat Schuurs in eerste instantie vooral in actie komt bij Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. Maar ja, soms komen zaken in een stroomversnelling en lopen dingen toch anders dan je vooraf dacht. Schuurs doet gewoon zijn best, terwijl hij hard werkt aan zijn tekortkomingen.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=24314