PES beschikt over licentie levensechte Johan Cruijff Arena

Bron: www.ajaxlife.nl

We hebben dit screenshot eventjes netjes geleend. © Konami

PES of Fifa? Het is de eeuwige vraag onder gamers die van voetbal houden. De één zweert bij PES, de ander komt alleen zijn bed uit voor een potje Fifa. Waar je voorkeur ook ligt, hier moet je haast wel enthousiast van worden: PES beschikt straks over een levensechte Johan Cruijff Arena.

De makers van PES maken ons in aanloop naar de nieuwe uitgave van de game alvast lekker door wat screenshotjes de wereld in te sturen. En die liegen er niet om. Kijk maar eens goed. Is de Johan Cruijff Arena geen plaatje?!

Zelfs de banieren in de nok van het stadion kloppen helemaal met de werkelijkheid. Je kunt zelfs stellen dat PES de toekomst een beetje vooruit snelt, want de hoofdtribune is voor het gemak alvast voorzien van rode stoeltjes. Dat is anno nu in de echte JC Arena nog niet eens zo, wel bijna!

Er is trouwens ook wat minder nieuws: PES verliest zijn licentie om de digitale Champions League te organiseren aan Fifa. Hier staat tegenover dat de makers iets anders moeten verzinnen om spelers te behouden of nieuwe spelers aan te trekken.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=24459

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Clubs: AFC Ajax
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff