Feyenoord hoopt vanaf volgend seizoen op uitfans bij Klassieker

Bron: ajaxfanzone.nl

Feyenoord wil snel de gesprekken hervatten met Ajax, de supportersverenigingen en de gemeenten over het toelaten van uitsupporters bij wedstrijden tegen Ajax. De Rotterdammers streven ernaar om in het seizoen 2019/2020 weer fans van de bezoekende club toe te laten in zowel de Johan Cruijff ArenA als De Kuip. Al inmiddels tien seizoenen zijn uitsupporters niet welkom meer bij De Klassieker wegens ongeregeldheden in het verleden.

Naar aanleiding van vragen betreffende de Klassieker van aanstaande zondag besloot de club met een verklaring te komen. “Het is de bedoeling begin volgend jaar de gesprekken hierover weer op te starten. Deze gesprekken zijn vorig jaar op initiatief van Feyenoord ook al opgestart, maar deze werden weer on hold gezet na ongeregeldheden tijdens de kampioenswedstrijd tussen PSV en Ajax. Insteek van de gesprekken is te bekijken op welke wijze er wellicht al in het seizoen 2019/2020 weer uitsupporters bij De Klassieker kunnen zijn”, aldus Feyenoord.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2018/10/25/feyenoord-hoopt-vanaf-volgend-seizoen-op-uitfans-bij-klassieker/

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Tags: Nieuws
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff