Viertal Ajacieden zoals verwacht in Oranje

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax-spelers Donny van de Beek, Daley Blind, Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt zijn door bondscoach Ronald Koeman zoals verwacht opgenomen in de definitieve selectie van het Nederlands elftal, zo maakt de KNVB vrijdagmiddag bekend. Oranje speelt in november tegen Frankrijk (thuis) en tegen Duitsland (uit) in de Nations League.

Opvallendste naam in de selectie is die van voormalig Ajax-jeugdspeler Javairo Dilrosun. De buitenspeler van Hertha BSC debuteert in de selectie van het Nederlands elftal. Voormalig Ajacied Davy Klaassen is ondanks zijn goede prestaties bij Werder Bremen niet geselecteerd.

De afvallers uit de voorselectie zijn Justin Bijlow, Timothy Fosu-Mensah, Hans Hateboer, Ruud Vormer, Wout Weghorst en Arnaut Danjuma Groeneveld. Laatstgenoemde kampt met een blessure. Oranje treedt op vrijdag 16 november in de Rotterdamse Kuip aan tegen Frankrijk. Op maandag 19 november speelt het Nederlands elftal in Gelsenkirchen tegen Duitsland.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/116913/viertal-ajacieden-zoals-verwacht-in-oranje