'Juventus' lonkt voor Veltman: 'Kijk ik zeker naar uit'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Joël Veltman kijkt ernaar uit om mogelijk een reeks wedstrijden in het shirt van Ajax te kunnen zetten. De vaste rechtsback, Noussair Mazraoui, was namelijk al geschorst voor de heenwedstrijd in de kwartfinales van de Champions League tegen Juventus en door zijn rode kaart tegen PSV zijn er nu ook twee wedstrijden schorsing in de Eredivisie bijgekomen.

Voor Veltman, die tot voor kort lange tijd aan de kant stond met een zware knieblessure, lonken er dus speelminuten op de rechtsbackpositie. Mogelijk speelt hij volgende week ook tegen Juventus. 'Daar kijk ik zeker naar uit en ik moet op de trainingen en in mijn invalbeurten laten zien dat ik er klaar voor ben en dat de trainer op mij kan rekenen. Daarom voelde het ook mooi om laatst tegen Real Madrid in te vallen. Het is toch het allerhoogste podium', zegt de IJmuidenaar in gesprek met Voetbal International.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/121030/juventus-lonkt-voor-veltman-kijk-ik-zeker-naar-uit