Veltman mogelijk in de basis tegen FC Emmen: ‘Het heeft lang genoeg geduurd’

Bron: ajaxfanzone.nl

Joël Veltman start vanavond mogelijk in de basis als Ajax het opneemt tegen FC Emmen. De verdediger is volledig hersteld van een zware knieblessure en wil zijn kans grijpen nu Noussair Mazraoui een schorsing van twee wedstrijden moet uitzitten, na zijn rode kaart van afgelopen zondag.

‘Ik ga er niet vanuit, maar hoop het wel natuurlijk want het heeft nu wel lang genoeg geduurd. Inmiddels heb ik drie oefenwedstrijden gespeeld en ik ben er klaar voor’. Veltman beseft ook het belang van de komende wedstrijden waarin alleen nog maar winst telt. ‘Of je nou van PSV wint of van FC Emmen, het blijven drie punten. Ze zijn net zo belangrijk in de komende wedstrijden. Het is zaak om de komende twee wedstrijden voor de Champions League te winnen. We staan nog steeds tweede maar kunnen vanavond wel weer eerste staan en dat motiveert zeer zeker. Je hoort vaak genoeg dat we meer dan 1000 dagen geen eerste hebben gestaan’.

Bron: Ajax TV

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/04/03/veltman-mogelijk-in-de-basis-tegen-fc-emmen-het-heeft-lang-genoeg-geduurd/