Vermoedelijke opstelling Ajax tegen Willem II: Huntelaar terug in de basis

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Tussen de zware dubbele Champions League-ontmoeting met Tottenham Hotspur door speelt Ajax zondag ook nog even de finale van de KNVB-beker tegen Willem II. Hierin kunnen de Amsterdammers de eerste hoofdprijs in vijf seizoenen pakken. De verwachting is dan ook dat Erik ten Hag niet veel spelers zal sparen in het maken van de opstelling van Ajax tegen Willem II.

Zowel Ten Hag als verschillende spelers gaven in aanloop naar de bekerfinale in Rotterdam al aan de wedstrijd niet als tussendoortje te zien. De verwachting is dan ook dat de Ajax-trainer de never change a winning team-gedachte zal aanhouden. De enige mutaties ten opzichte van het CL-duel tegen Tottenham zullen vermoedelijk zijn dat Klaas-Jan Huntelaar en Noussair Mazraoui zullen terugkeren in de basis, ten koste van Lasse Schöne en Joël Veltman. Hierdoor zal Dusan Tadic een linie terugzakken naar het middenveld.

Verder staan De Ligt, Blind en Tagliafico op hun gebruikelijk plekken achterin. Het middenveld bestaat naar verwachting verder ‘gewoon’ uit Frenkie de Jong en Donny van de Beek. In de voorhoede wordt Huntelaar bijgestaan door Hakim Ziyech en David Neres.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/vermoedelijke-opstelling-ajax-tegen-willem-ii-4/