Kampioensduel Ajax O19 tijdelijk stilgelegd

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het kampioensduel tussen Ajax O19 en Feyenoord O19 is zaterdagmiddag op Sportpark de Toekomst tijdelijk stilgelegd. Reden voor de beslissing zijn ongeregeldheden langs de lijn.

RTV Rijnmond schrijft dat ouders van spelers van Feyenoord werden belaagd door fans van Ajax. Feyenoord kreeg een grote kans en de ouders juichten al, waarop de supporters van Ajax reageerden. Na dit incident is de wedstrijd rond de dertigste minuut stilgelegd. Wat er precies is gebeurd, is nog niet helemaal duidelijk.

Jeugdtrainers John Heitinga en Dirk Kuijt probeerden de boel te sussen. Ook Edwin van der Sar, algemeen directeur van Ajax, en Stanley Brard, hoofd jeugdopleidingen van Feyenoord, probeerden de gemoederen te bedaren. Op het moment van staken was de stand nog 0-0.

Op De Toekomst werd zojuist omgeroepen dat de wedstrijd wordt hervat als de rust is wedergekeerd. Supporters en ouders van Feyenoord worden op dit moment naar het uitvak gebracht.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/123030/kampioensduel-ajax-o19-tijdelijk-stilgelegd