De Telegraaf: ‘PSG maakt van komst De Ligt prestige zaak’

Bron: ajaxfanzone.nl

Matthijs de Ligt leek hard op weg naar Barcelona, maar volgens De Telegraaf is het niet uitgesloten dat de Oranje-international naar Paris Saint-Germain verkast. De krant schrijft deze woensdagochtend dat het voor PSG geen probleem is om de gewenste transfersom van 85 miljoen euro op tafel te leggen, terwijl Barcelona daar wel moeite mee heeft. ‘Ook de riante commissie voor zaakwaarnemer Mino Raiola zou geen probleem zijn’, aldus de ochtendkrant.

Het dagblad meldt dat de strijd om de aanvoerder van Ajax een ‘two-horse-race’ is tussen Barcelona en PSG. PSG-eigenaar Nasser Al-Khelaïfi zou er alles aan gelegen zijn om De Ligt naar Parijs te halen.

Men rekende er in het Parc des Princes eerder dit jaar nog op dat Frenkie de Jong zou worden aangetrokken, maar hij koos toen voor een overstap naar Barcelona. De baan van technisch directeur Antero Henrique zou op de tocht staan doordat hij er niet in slaagde De Jong aan te trekken. Al-Khelaïfi zou Henrique nu een ultimatum hebben gesteld en hem hebben verteld dat alleen het aantrekken van De Ligt zijn baan nog kan redden.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/05/29/de-telegraaf-psg-maakt-van-komst-de-ligt-prestige-zaak/