Transfer De Ligt naar Juventus ‘voor negentig procent’ afgerond

Bron: ajaxfanzone.nl

Matthijs de Ligt is hard op weg naar Juventus, zo meldt het Algemeen Dagblad maandag. De verdediger van Ajax wordt de laatste dagen hevig gelinkt aan een overstap naar de Italiaanse grootmacht. Volgens de krant is de transfer van de Oranje-international naar de topclub uit Turijn voor negentig procent afgeronden lijkt er snel een einde te komen aan het getouwtrek rond De Ligt ‘nu er een megacontract voor hem klaarligt bij Juventus waarbij zelfs het nieuwe salaris van vriend en oud-ploeggenoot Frenkie de Jong bij Barcelona verbleekt’. Volgens het Algemeen Dagblad gaat De Ligt een veelvoud verdienen als De Jong in Spanje. Bedragen van 20 miljoen euro per jaar worden genoemd.

De Ligt wordt qua salaris de enige speler in Italië die enigszins kan wedijveren met Cristiano Ronaldo. De negentienjarige stopper van Ajax wordt na de Portugese superster de grootverdiener in de Serie A. Ook topspelers als Paulo Dybala, Miralem Pjanic en Mauro Icardi van Internazionale krijgen minder salaris dan de Ligt in Turijn.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/06/24/transfer-de-ligt-naar-juventus-voor-negentig-procent-afgerond/