'Ajax wil ook Ziyech langer aan zich binden'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Na de contractverlenging van David Neres is Ajax ook in de weer met de verbintenis van Hakim Ziyech. Ook dit contract wil de Amsterdamse directie opwaarderen. Dit meldt het Algemeen Dagblad woensdagavond. De aanvaller ligt momenteel nog vast tot en met de zomer van 2021.

'Ajax hoopt binnenkort ook Ziyech langer aan zich te binden. De 26-jarige Marokkaanse technicus moet dit seizoen de vormgever blijven van het Amsterdamse aanvalsspel', schrijft de krant over de mogelijk aanstaande verlenging van de sterkhouder. Eerder werden - naast Neres - ook onder meer Nico Tagliafico, André Onana, Dusan Tadic en Noussair Mazraoui langer vastgelegd.

'De aanvaller kon deze zomer naar Sevilla FC, maar legde de Spaanse interesse naast zich neer. De Marokkaan heeft altijd gezegd alleen Ajax te verlaten als het complete plaatje klopt', vervolgt Freek Jansen, de Ajax-watcher van het AD. Bayern München zou echter ook interesse hebben in Ziyech.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/124650/ajax-wil-ook-ziyech-langer-aan-zich-binden