Speeldata voor duels met APOEL in play-offs

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax neemt het in de play-offs van de Champions League op tegen APOEL Nicosia. De club uit Cyprus wist in de derde voorronde van het miljardenbal af te rekenen met FK Qarabag, terwijl Ajax te sterk was voor PAOK Saloniki.

Aankomende dinsdagavond (20 augustus) treedt Ajax in Cyprus aan tegen APOEL Nicosia. Ruim een week later, op woensdagavond 28 augustus, volgt de return in de Johan Cruijff ArenA. Beide duels beginnen om 21.00 uur. De winnaar van het tweeluik plaatst zich voor de groepsfase van de Champions League, terwijl de verliezer zal deelnemen aan de Europa League.

APOEL Nicosia verloor vorige week in eigen huis met 1-2 van FK Qarabag en leek om die reden op weg naar uitschakeling in de Champions League. Dinsdagavond wisten de Cyprioten echter te verrassen. In Azerbeidzjan werd met 0-2 gewonnen. Bij APOEL Nicosia kent men met Boy Waterman, Uros Matic en Reza Ghoochannejhad drie spelers met een verleden in de Eredivisie.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/124808/speeldata-voor-duels-met-apoel-in-play-offs