Ajax O19 overklast Feyenoord O19 in Super Cup

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax O19 heeft de eerste prijs van het seizoen gewonnen. Na het kampioenschap én de bekerwinst eind vorig seizoen, speelde het de Super Cup tegen de nummer twee van de reguliere competitie: Feyenoord O19.

Ajax begon uitstekend aan het duel. Het was zoals verwacht de bovenliggende partij en de ploeg die het spel maakte. Na zo’n vijf minuten spelen eindigde een aanval via Regeer en Dostanic net niet tegen het net. Een paar minuten later was het wel raak voor Devyne Rensch, die na een hoekschop knap aan de bal bleef in de zestien. Na een draai schoot hij goed binnen: 1-0!

Feyenoord kwam in het begin één keer tot een poging, maar via de kluts ging die bal hoog over. Voor de rest bleef het vooral bij harde tackles. Bij Ajax ging het balletje bij vlagen heerlijk rond. Na dik een halfuur spelen zette Naci Ünüvar met het bekende buitenkant-voet-passje Sontje Hansen vrij voor de keeper. De aanvaller bleef koel en rondde heel erg beheerst af door de bal over de keeper heen te spelen: 2-0! Direct na de tweede goal wist Feyenoord toe te slaan en de spanning terug te brengen. Ook aan de andere kant schoot de spits de bal heel koel in het doel: 2-1.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/ajax-o19-overklast-feyenoord-o19-in-super-cup/