Overmars gooit lijntje uit: ‘Müller mag mij altijd bellen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Als het aan Marc Overmars ligt dan mag Thomas Müller hem altijd bellen, zo liet de technisch directeur afgelopen zaterdag weten tijdens de afscheidswedstrijd van Rafael van der Vaart in Hamburg. De 30-jarige Müller was daar meerdere malen onderwerp van gesprek aangezien de ervaren Duitser bij Bayern München weinig aan spelen toekomt.

Tijdens de gesprekken waren meerdere personen het er over eens dat Müller gewoon moet spelen bij Bayern maar als het aan Overmars ligt zijn er ook andere opties. ‘Als hij ooit overweegt om van club te veranderen, dan kan hij me altijd bellen. Voor mij staat hij symbool voor het DNA van Bayern maar hij is altijd van harte welkom bij Ajax’, zo liet Overmars weten tegenover het Duitse Sportbuzzer. Müller speelde vorig seizoen met Bayern München tegen Ajax in de Champions League en kreeg tijdens de wedstrijd in de Johan Cruijff Arena een rode kaart toen hij Nicolas Tagliafico tegen het hoofd schopte. Dit seizoen kreeg Müller in de afgelopen vijf wedstrijden geen speeltijd van trainer Kovac en daar is de speler niet blij mee. Müller zou tevens hebben aangegeven een vertrek te overwegen.

Bron: Sportbuzzer

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/10/15/overmars-gooit-lijntje-uit-muller-mag-mij-altijd-bellen/