Tadić miste interlands door lichte blessure

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dusan Tadić heeft de interlands van het Servische nationale elftal in de huidige interlandperiode aan zich voorbij moeten laten gaan door een lichte blessure. De aanvoerder van Ajax is inmiddels terug in Amsterdam.

Bij de Servische bond wilde men in de interlandperiode geen risico nemen met Tadić en zodoende behoorde hij in de twee wedstrijden - vriendschappelijk tegen Paraguay (1-0 winst) en een EK-kwalificatieduel met Litouwen (1-2 winst) - die werden gespeeld niet tot de wedstrijdselectie. In Amsterdam hoeft men zich echter geen zorgen te maken, want de aanvaller zou fit genoeg zijn voor de komende wedstrijden van Ajax.

Ajax treedt aankomende zaterdag aan tegen RKC Waalwijk in de Eredivisie, waarna de Amsterdammers in de Johan Cruijff ArenA twee absolute krakers gaan spelen. Volgende week woensdag wacht in de Champions League het treffen met Chelsea, terwijl zondag 27 oktober aartsrivaal Feyenoord op bezoek komt.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/126317/tadic-miste-interlands-door-lichte-blessure