‘Ajax legt contact met management Jonathan David’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Hoewel Ajax heeft aangegeven dat het waarschijnlijk klaar is op de winterse transfermarkt, draait de geruchtenmolen op volle toeren door.

Ajax zou volgens Het Laatste Nieuws serieuze interesse hebben in Jonathan David van KAA Gent. Volgens de Belgische krant is er zelfs afgelopen zomer al contact gelegd met de aanvaller en zijn zaakwaarnemer. De Amsterdammers zijn echter niet de enige geïnteresseerden, ook Benfica informeerde al naar de Canadees. En er is meer interesse uit Portugal, FC Porto zou zelfs al een bod uitgebracht hebben. David zou echter een flink prijskaartje hebben: €20 miljoen.

David, die over een paar dagen 20 wordt, werd geboren in New York en groeide op in Canada. Begin 2018 kwam bij van Canada naar KAA Gent. Dit seizoen maakte hij in de Belgische competitie een uitstekende indruk. In 19 duels kwam hij tot 9 goals en 7 assists. Ook speelde hij met zijn club in de Europa League. Bovendien heeft hij ondanks zijn jonge leeftijd al 12 interlands voor Canada achter zijn naam staan, waarin hij maar liefst 11 keer scoorde.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/ajax-legt-contact-met-management-jonathan-david/