Fans Ajax Cape Town vragen om duidelijkheid Van der Sar

Bron: www.ajaxshowtime.com

De fans van Ajax Cape Town hebben middels een brief - in handen van Ajax Showtime - aan Ajax-directeur Edwin van der Sar om duidelijkheid gevraagd. Al langer gaan de geruchten dat Ajax wil stoppen met de samenwerking met Ajax Cape Town, al blijft een definitief vertrek uit Kaapstad voorlopig uit.

In de brief vraagt de supportersgroep om duidelijkheid van Ajax. Marlon Moses, de leider van de supportersgroep, begint zijn verhaal door te stellen dat - zeker ten tijde van de coronacrisis - open en eerlijke communicatie belangrijker dan ooit is.

De supporter is blij met het werk van Ajax in Kaapstad, zo verzekert hij. Volgens hem gaat de samenwerking verder dan alleen spelers opleiden voor Ajax Amsterdam. Zo heeft Ajax Cape Town dankzij de samenwerking met Ajax Amsterdam meer dan 160 spelers kunnen opleiden tot profvoetballers. Spelers die anders mogelijk een heel ander leven - gezien de gebieden (met veel bendes) waar ze vandaan komen - zouden hebben gehad.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/131534/fans-ajax-cape-town-vragen-om-duidelijkheid-van-der-sar