Ten Hag kiest voor Stekelenburg tegen RKC, Antony op de bank

Bron: www.ajaxshowtime.com

Maarten Stekelenburg begint zaterdagavond in de basis van Ajax voor het oefenduel met RKC Waalwijk. Trainer Erik ten Hag gunt verder ook onder meer Edson Álvarez, Noussair Mazraoui en Zakaria Labyad een basisplaats. Nieuwkomer Antony moet het doen met een reserverol.

Stekelenburg heeft voor zich Mazraoui, Perr Schuurs, Daley Blind en Lisandro Martínez staan. De Argentijn speelt als linksback en krijgt daarmee de voorkeur boven vaste man Nicolas Tagliafico, die op de bank begint. Het middenveld bestaat uit Álvarez, Labyad en Ryan Gravenberch, terwijl Quincy Promes, Dušan Tadić en Lassina Traoré de voorhoede vormen.

Opvallende afwezigen zijn André Onana en Sergiño Dest, terwijl Devyne Rensch zijn officieuze debuut maakt op de bank bij Ajax 1. Die deelt hij met onder meer Donny van de Beek, Antony, Klaas-Jan Huntelaar en Carel Eiting. 

Volledige opstelling Ajax: Stekelenburg; Mazraoui, Schuurs, Blind, Martínez; Gravenberch, Álvarez, Labyad; Tadic, Promes; Traoré.

 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/133257/ten-hag-kiest-voor-stekelenburg-tegen-rkc-antony-op-de-bank