Jong Ajax verliest ook tweede wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vrijdagavond speelde Jong Ajax hun eerste officiële uitwedstrijd van het seizoen bij NEC. De ploeg van Mitchell van der Gaag verloor vorige week thuis met een piepjonge ploeg van Roda JC. Ook met een iets ervaren ploeg, met spelers zoals Naci Unuvar, Alex Mendez en Dominik Kotarski gingen de 3 punten niet mee richting Amsterdam.

Na de minuut stilte en al het vuurwerk voorafgaand van de wedstrijd zette NEC Ajax gelijk onder druk, maar het succes bleef nog uit. Met af en toe het geluidniveau van een amateurwedstrijd en het spelniveau van het profvoetbal zijn eerste kleine kansen voor Jong Ajax. Jong Ajax kreeg in de beginfase volledig de bal van NEC. Niet handig zou je zeggen, maar NEC zette de jonge talenten helemaal vast en het lukte Jong Ajax dan ook niet om daar onderuit te voetballen. Na een foute bal vanuit achterin leek NEC te profiteren van een slordig Jong Ajax, maar de NEC-supporters zagen het schot net naast gaan. 

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/jong-ajax-verliest-ook-tweede-wedstrijd-in-de-keuken-kampioen-divisie/