Vijftal Ajacieden in voorselectie van Jong Oranje

Bron: www.ajaxshowtime.com

Naast het drietal Ajacieden in de voorselectie van Oranje, zijn de Amsterdammers ook in de voorlopige selectie van Jong Oranje goed vertegenwoordigd. Vijf jongelingen van Ajax mogen na de voorselectie van bondscoach Erwin van de Looi nog hopen op interlandvoetbal in oktober, zo brengt de KNVB naar buiten.

Het gaat hierbij om Jurgen Ekkelenkamp, Ryan Gravenberch, Noa Lang, Kjell Scherpen en Jurriën Timber. Met name Gravenberch, Lang en Timber spelen al een rol in Ajax 1, terwijl Scherpen en Ekkelenkamp vooral in Jong Ajax hun wedstrijden afwerken. Tussen de grootste talenten van Nederland mag het vijftal zich gaan tonen tegen Gibraltar en Cyprus.

Gravenberch was zondag tegen RKC Waalwijk nog afwezig, maar hij behoort dus wel gewoon tot de selectie van Jong Oranje. Over de reden van zijn afwezigheid kon Erik ten Hag niets kwijt, omdat hij er vanwege privacyredenen niet openlijk over mag praten.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/134234/vijftal-ajacieden-in-voorselectie-van-jong-oranje