Live FC Groningen – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt zondag de uitwedstrijd tegen FC Groningen en moet vroeg op pad want de wedstrijd begint al om 12:15 uur. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

KarakteristiekenFC Groningen – Ajax staat voor de 41ste keer op het programma en daarin trok Ajax 26 maal aan het langste eind. FC Groningen heeft drie punten verzameld uit drie duels terwijl Ajax nog altijd de volle winst heeft met negen uit drie.

Higler fluit wedstrijdDennis Higler is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Higler zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Van Dongen en De Vries. Vierde official is Dieperink en Van Boekel zal fungeren als VAR.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2020/10/03/live-fc-groningen-ajax-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win-2/

Gegevens