Scherpen: “Mensen zien Jong Ajax als stap terug, maar ik heb 2 stappen vooruit gedaan”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Kjell Scherpen verliet na het seizoen 2018/2019 Emmen voor Ajax, of kan je beter zeggen Jong Ajax? De boomlange 20-jarige keeper zit nu al een gedurende tijd samen met Maarten Paes en Justin Bijlow bij Jong Oranje, maar donderdagavond mocht hij eindelijk zijn eerste officiële wedstrijd keepen.

 Ajax1/Jong Ajax

Bij Ajax speelde Scherpen tot nu toe zijn duels bij Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie, maar zit wel bij de officiële A-selectie. “In de afgelopen 2 jaar bij Ajax heb ik een gigantische ontwikkeling gemaakt. Mensen zien Jong Ajax als een stap terug, maar in de tussentijd heb ik twee stappen vooruit kunnen doen. Je traint elke dag met de geweldige spelers waardoor elke training weer een grote uitdaging is,” vertelt Scherpen. “Bij Ajax is er veel concurrentie en dat wist ik van tevoren al. Iedereen wil graag zijn debuut maken bij Ajax 1 en daar werk ik ook hard voor. Het is nu belangrijk dat ik wedstrijdfit blijf bij Jong Ajax en wanneer mijn moment komt, gaan we zien.”

Jong Oranje

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/scherpen-mensen-zien-jong-ajax-als-stap-terug-maar-ik-heb-2-stappen-vooruit-gedaan/