Gravenberch: “Wij gaan voor nog een monsterscore”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ryan Gravenberch is nog altijd 18, maar niet meer weg te denken uit het basiselftal van Erik ten Hag. De creatieve middenvelder speelde al 16 wedstrijden voor Ajax en 2 daarvan waren in de Champions League.

Gravenberch maakte dit jaar zijn debuut in de Champions League tegen Liverpool en tegen Atalanta stond de middenvelder voor de tweede keer in de basis. In gesprek met Ajax TV vertelt Gravenberch hoe hij er nu voor staat. De middenvelder verbrak op 23 september 2018 het record van jongste debutant. Het record stond op naam van Clarence Seedorf. Met 16 jaar en 361 dagen maakte de legendarische middenvelder zijn debuut voor Ajax 1, maar zal Gravenberch hetzelfde pad als Seedorf bewandelen?

Of het nu VVV- Venlo of Liverpool is: de middenvelder gaat elke wedstrijd met dezelfde mindset de wedstrijd in. Atalanta werd gezien als een alles of niet wedstrijd, maar voor de 18-jarige Gravenberch was het niet meer dan normaal. “Het is heerlijk om veel wedstrijden te spelen. Ik speel liever een wedstrijd dan dat ik moet trainen,” maakt hij duidelijk.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/gravenberch-wij-gaan-voor-nog-een-monsterscore/