Toptalent Rensch wint de Abdelhak Nouri Trofee

Bron: www.ajaxshowtime.com

Devyne Rensch is verkozen tot het grootste Ajax-talent uit het seizoen 2019/2020, zo valt te lezen op Ajax.nl. Zodoende legt de jonge verdediger beslag op de Abdelhak Nouri trofee, een prijs die in het jaar 2018 naar het voormalige toptalent vernoemd werd.

De pas zeventienjarige Rensch mocht de prijs woensdagmiddag in ontvangst nemen. De familie van Nouri, zijn broer en vader, waren hiervoor speciaal naar De Toekomst afgereisd. In het bijzijn van hen, Saïd Ouaali en Marc Overmars mocht Rensch zich het grootste talent van Ajax' jeugdopleiding noemen.

Een jaar geleden werd de trofee nog gewonnen door Naci Ünüvar en met Rensch kent de prijs nu een waardige opvolger. 'Deze trofee gaat een mooie plek krijgen op mijn kamer. Ik heb er geen woorden voor. Ik had het echt niet verwacht. Ik zal jullie niet teleurstellen nu ik deze prijs heb gewonnen', aldus de jonge mandekker.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/135808/toptalent-rensch-wint-de-abdelhak-nouri-trofee