Live Ajax – Excelsior: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Zaterdagmiddag wacht voor Ajax de tweede competitiewedstrijd van het seizoen. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je dit weekend wederom een tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Voor de ploeg van Maurice Steijn wacht de uitwedstrijd tegen Excelsior. De Rotterdammers zijn het seizoen begonnen door na een spectaculaire wedstrijd met 3-4 te winnen van NEC. De winnende treffer viel pas in de tiende minuut van de blessuretijd.

Het Algemeen Dagblad verwacht één wijziging in de basisopstelling Ajax. Jay Gorter vervangt naar alle waarschijnlijkheid de geblesseerde Gerónimo Rulli. Voor de rest zullen volgens het medium dezelfde tien spelers aan de aftrap beginnen als tegen Heracles Almelo. Dit betekent dat aankopen Carlos Forbs en Diant Ramaj opnieuw op de bank beginnen.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2023/08/19/live-ajax-heracles-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win-3/