Jong Ajax wint eerste duel in de Jupiler League

Bron: www.afcasupportersclub.nl

 

In een Ajax waardige entourage, won Jong Ajax haar eerste Jupiler League duel. Er kwamen maar liefst 7000 supporters op het duel af, gespeeld in de Arena. Door met een zeer sterke opstelling te spelen, liet Ajax zien deze competitie zeer serieus te nemen.

In het begin liet Telstar zich een paar keer gevaarlijk zien voor het doel van Cillessen, daarna was Ajax heer en meester en kwam Telstar er niet aan te pas. Dat de uiteindelijke uitslag maar 2-0 was, was een wonder na opgelegde kansen voor Jong Ajax.

Absolute uitblinkers waren Andersen (die eens te meer liet zien nu al mee te kunnen in het 1e elftal) en Joel Veltman die zowat ieder persoonlijk duel won. Ajax supporters hoeven niet te vrezen, mochten Eriksen en Alderweireld alsnog vetrekken. Daarnaast speelde zowat iedere speler een goede wedstrijd, met Bazoer op het middenveld waarbij leek alsof hij al jaren profvoetbal speelt. Een hoopvolle start dus voor een hopelijk leuk seizoen in de Jupiler League. Enige smet op de wedstrijd was het geblesseerd uitvallen van Veltman. We hopen dat hij snel weer speelt.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afcasupportersclub.nl/index.php/nieuws/afca-nieuws/2108-jong-ajax-wint-eerste-duel-in-de-jupiler-league-