Ajax laat Hoesen niet gaan

Bron: www.ajaxupdate.nl

Danny Hoesen staat in de belangstelling van verschillende clubs uit de Eredivisie. FC Utrecht, Roda JC en RKC Waalwijk hebben interesse in de jonge spits van Ajax, de Amsterdammers willen echter niet meewerken aan een vertrek, meldt het Algemeen Dagblad.

De 22-jarige jeugdinternational, in het bezit van een contract tot de zomer van 2015, speelde afgelopen seizoen achttien competitiewedstrijden in het eerste elftal van Ajax. In de Eredivisie kwam hij tot vijf treffers. Ook in de Champions League en KNVB Beker was de jeugdinternational trefzeker.

De goede indruk die Hoesen in zijn eerste jaar bij Ajax maakte, zorgt nu voor belangstelling van FC Utrecht, Roda JC en RKC Waalwijk. Die clubs hoeven echter niet te rekenen op de komst van de voorhoedespeler, de regerend landskampioen wil niet meewerken aan een transfer.

Hoesen begon zijn voetballoopbaan in de jeugdopleiding van Fortuna Sittard, op jonge leeftijd maakte hij al de overstap naar Engeland. Bij Fulham wist hij echter niet door te breken, die club verhuurde hem aan het Finse HJK Helsinki en zijn eerste club Fortuna Sittard. In de zomer van 2012 maakte hij de overstap naar Ajax.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxupdate.nl/2013/07/ajax-laat-hoesen-niet-gaan/