Boerrigter dankbaar aan supporters en De Boer

Bron: ajax1.nl

Derk Boerrigter heeft zich helemaal niet negatief uitgelaten over zijn voormalige coach Frank de Boer. Dat vertelt de vleugelspeler van Celtic aan de website Ajaxshowtime.com. “Ik heb alleen ‘nee’ geantwoord op de vraag van een journalist of ik al wat van Frank gehoord had na de transfer”, legt Boerrigter uit. “De volgende ochtend stuurde Frank me toevallig een heel leuk berichtje.”

Boerrigter moest bij Ajax niet rekenen op een constante basisplaats. Na een prima eerste seizoen bij de Amsterdamse club raakte de 26-jarige voetballer uit Oldenzaal meerdere malen geblesseerd. Uiteindelijk won Viktor Fischer de race om een basisplaats. “Door een blessure braken er vervolgens moeilijke tijden aan. Ondanks dat bleven veel fans me steunen. Dat doet me goed en met name die mensen wil ik bedanken”, vertelt hij.

Boerrigter heeft het naar zijn zin in Glasgow: “Het is een mooie stad en Celtic is een mooie club met leuke mensen. Het zou tof zijn om Ajax te loten in de Champions League. Dat zou een leuke terugkeer in de ArenA opleveren.” Boerrigter speelde 47 competitieduels in het shirt van Ajax, hij scoorde daarin dertien keer.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/boerrigter-dankbaar-aan-supporters-en-de-boer/