Voorbeschouwing: Twente favoriet tegen Ajax

Bron: ajax1.nl

“Met de wedstrijd tegen Twente kun je meten of je bij de top van Nederland hoort.” Nou, Frank, rustig ademhalen. Ajax hoort bij de top van Nederland. Een brede top, dat wel. Want naast Twente en Ajax horen ook PSV en bijvoorbeeld Vitesse bij die top. Anders gezegd: er is weer eens geen peil op te trekken. Het verschil tussen de nummer één en acht is maar vier (!) punten.

De wedstrijd tegen Twente van aankomende zaterdag (20:45) is het mooiste affiche van het weekend. De koploper (Twente) tegen de nummer drie. Belangrijk voor Ajax om bij te blijven of kort af te haken. Het duel speelt zich af in de Grolsche Veste en wordt begeleid door ref Pieter Vink.

AjaxDe ploeg van Frank de Boer toont twee gezichten in topwedstrijden. Tegen AC Milan werd bijvoorbeeld goed gespeeld en was een overwinning dichtbij. Terwijl het tegen PSV genadeloos de boot in ging. Het is lastig te zeggen hoe Ajax er op dit moment voor staat. Gezien de selectie voor dit weekend missen er enkele belangrijke spelers in de vorm van Moisander en Duarte. Laatstgenoemde begint zijn draai steeds meer te vinden op het middenveld van Ajax.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/voorbeschouwing-twente-favoriet-tegen-ajax/