El Ghazi heeft moeite met reserverol

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Anwar El Ghazi moet de laatste tijd genoegen nemen met een rol als invaller. De aanvaller ziet dat Lasse Schöne de afgelopen wedstrijden de voorkeur kreeg van Frank de Boer op de positie van rechtsbuiten. “Het is topsport maar ik baal ervan. Je moet het accepteren maar dat is voor mij heel moeilijk”, vertelde hij na afloop aan Nu.nl.

De aanvaller begon zondag tegen PSV op de bank, viel in in de 73e minuut en zorgde drie minuten later voor de tweede goal van Ajax. “Als je een doelpunt mag meepikken, ben je hartstikke blij. Of je de oude El Ghazi hebt gezien, dat denk ik niet. Het is wel een stap in de goede richting”, stelde hij.

Hij profiteerde in het veld van de ruimte die er zou komen. “Ik kreeg de bal van Arek Milik, dacht niet na en schoot de bal diagonaal in”, vertelt hij aan De Telegraaf. Ajax mag de voorsprong van twee punten volgens hem niet meer weggeven. “Dat is niet de bedoeling, nee. Als we ons koppie erbij houden, goed trainen en er vol voor gaan dan moeten we de laatste wedstrijden winnen. Dat zou fantastisch zijn.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/el-ghazi-moeite-reserverol/