Video: Suarez bijt Bakkal

Bron: www.ajax1.nl

Na de rode kaart voor Rasmus Lindgren raakten Luis Suarez en Otman Bakkal in 'gevecht' met elkaar. In het tumult beet Suarez de middenvelder van PSV zelfs in zijn nek, bleek uit tv-beelden. "Hij ging op mijn voet staan", verweerde de Uruguayaan zich.

Ook Otman Bakkal wilde er niet veel over kwijt. "Het was behoorlijk hectisch allemaal, maar er is wel een incident geweest. Of hij nu geschorst moet worden? Dat hoeft van mij niet. Ik wil me op voetballen concentreren." De PSV'er liet op het veld de bijtplek van de aanvaller van Ajax zien. Na het duel leek de kou tussen het tweetal overigens alweer uit de lucht. De twee liepen zelfs gearmd van het veld.

Trainer Martin Jol van Ajax sprak van een „liefdesbeetje.” Jol: „Er gebeurt veel tijdens zo'n wedstrijd. Spelers proberen elkaar te provoceren.” Eerder in het duel maakte Suarez overigens ook nog een snuifgebaar naar PSV'er Jonathan Reis, die in Eindhoven in opspraak kwam vanwege zijn cocaïnegebruik.

Fred Rutten, de coach van PSV, was het bijt-incident ontgaan. „Ik heb niets gezien en ook niets van mijn spelers gehoord.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/content/video-suarez-bijt-bakkal

Gegevens