Ajax komt geïrriteerde Blind tegemoet

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Ajax is bezig een aantal zaken rond zijn tweede elftal beter te structureren. Daarmee wordt gehoor gegeven aan zorgen en irritaties die leven bij onder anderen Danny Blind. Het is de bedoeling dat er een duidelijker plan komt met jonge spelers die tegen het eerste elftal aanzitten. Dat meldt het AD.

Zij moeten zo veel mogelijk op een vaste positie in Jong Ajax komen te spelen om zich te kunnen doorontwikkelen. Ook moet de communicatie daarover binnen de totale trainersstaf van Ajax en Jong Ajax worden verbeterd. Verder kijkt de directie kritisch naar de invulling van de trainersstaf van de beloftenploeg, omdat over het functioneren van met name Bryan Roy bij het elftal veel onvrede bestaat.

Vorige week meldden VI en De Telegraaf dat trainer Martin Jol en Blind bij Ajax niet meer met elkaar communiceerden na een ruzie over Daley Blind, de zoon van de Zeeuw.

In de winterstop komt ook de vraag aan de orde of Ajax weer een technisch manager nodig heeft. Blind vervulde die functie tot medio 2009. Ajax' hoofdtrainer Jol en zijn huidige assistent Blind hebben zo hun discussies over hoe om te gaan met talenten.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113393/Ajax_komt_ge_rriteerde_Blind_tegemoet.html