Blind denkt opnieuw aan tijdelijk vertrek bij Ajax

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Daley Blind wil in de winterstop tijdelijk vertrekken bij Ajax. De jongeling komt niet voor in de plannen van trainer Martin Jol, die in competitieverband nog geen beroep op hem deed.

Tegenover AjaxLife zegt de zoon van assistent-trainer Danny Blind open te staan voor een nieuwe verhuurperiode. "Alle supporters weten dat ik een echte Ajacied ben en het is mijn droom in het eerste te spelen. Maar mijn ontwikkeling moet niet stil blijven staan. Ik hoop dat iedereen begrijpt dat ik nadenk over verhuur. Ik wil me blijven ontwikkelen en klaarmaken voor het echte Ajax."

Blind legt zich tot de winterstop neer bij een rol op het tweede plan. "Alle posities zijn goed bezet, maar ik moet, denk ik, toch realistisch blijven door open te staan voor verhuur tot het einde van het seizoen. Ik wil tot Kerst gewoon mijn wedstrijdjes spelen bij Jong Ajax, fit blijven en natuurlijk hoop ik altijd dat er nog iets gaat gebeuren."

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113445/Blind_denkt_opnieuw_aan_tijdelijk_vertrek_bij_Ajax.html