Blind en Silva trainen weer mee

Bron: ajax1.nl

Er gebeurde maandagochtend genoeg op de Toekomst. De basisspelers vermaakten zich met een partijtje voetvolley, terwijl de reserves gezelschap kregen van twee stagiairs van Ajax Cape Town. Daley Blind trainde met de groep mee, terwijl Bruno Silva ook weer buiten te bekennen was. En dan was daar nog het bezoek van Sunday Oliseh.

Verschillende tijdperken liepen daags na NEC – Ajax (1-2) door elkaar op de Toekomst. Uiteraard het heden (de reserves en basisspelers), maar ook het verleden (Sunday Oliseh en Sjaak Swart) en wellicht van de toekomst (de stagiairs van Ajax Cape Town). Het leverde een mooie mix aan Ajacieden op.

De Zuid-Afrikaanse proefspelers van Ajax Cape Town kregen in gezelschap van de reserves veel aandacht van de technische staf. Frank de Boer kon spits Thulani Serero (21) en verdediger Clayton Daniels (26) van dichtbij zelf aan het werk zien. Terwijl de basisspelers op een naastgelegen veld een partijtje voetvolley deden, lieten de Zuid-Afrikanen hun vaardigheden aan de staf van Ajax zien. Bij het afwerken op doel viel er een mooie goal van de kleine Serero te bewonderen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/blind-en-silva-trainen-weer-mee/