‘El Hamdaoui mee met Martin Jol’

Bron: ajax1.nl

Het was wachten op het eerste medium dat de open deur in zou trappen. De eer is gegaan naar RTV Noord-Holland. Hun bronnen weten namelijk te melden dat Mounir El Hamdoaui, zoals verwacht, mee gaat met Martin Jol naar het Engelse Fulham. De Haagse oud-oefenmeester van Ajax gaf bij zijn aanstelling aan graag één of twee versterkingen te willen halen.

Het huwelijk tussen Martin Jol en Mounir El Hamdaoui is meerdere keren zeer succesvol gebleken. Zowel bij Tottenham Hotspur als bij Ajax konden de Marokkaan en de trainer zeer goed met elkaar overweg. De relatie tussen Frank de Boer en de spits is echter veel minder goed. Al vanaf het eerste duel van de jonge Ajax-trainer (AC Milan uit, 8 december 2010) boterde het duidelijk niet tussen de twee.

Met Martin Jol had El Hamdaoui vrij vaak contact, zo vertelde hij een maand na het vertrek van de oefenmeester: “Hij is een goede trainer en een tof mens, met wie ik een goede band had.” Mohammed Al-Fayed, de steenrijke oliesjeik en eigenaar van Fulham, zal het niet erg vinden om aan de vraagprijs van vijf miljoen te voldoen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/el-hamdaoui-mee-met-martin-jol/