“Het spookt nog wel door mijn hoofd”

Bron: ajax1.nl

Achmed Musa was afgelopen zondag de gevierde man bij de wedstrijd VVV-Ajax (2-2). Vooral linksback Daley Blind had het moeilijk met de pijlsnelle Nigeriaanse aanvaller. “Het spookt nog wel door mijn hoofd, maar daar moet ik overheen. Vrijdag is immers alweer een nieuwe wedstrijd”, zo vertelde  hij tegenover Ajax TV.

“Ik heb de beelden terug gezien, en je wordt met de neus op de feiten gedrukt. Maar ik weet wat ik fout heb gedaan”, zo zei de jonge Amsterdammer. In de eerste wedstrijden tegen De Graafschap en sc Heerenveen speelde Blind door afwezigheid van Jan Vertonghen in het centrum van de verdediging, maar tegen VVV was de Belg weer van de partij. Daarom werd Blind, namens de technische staf, weer teruggezet naar de linksback positie.

“Toch ligt mijn hart in het centrum”, zegt Blind. “Maar ik weet dat Vertonghen daar de nummer één is. Als hij fit is probeer ik zoveel mogelijk te leren, als hij er niet is probeer ik hem te vervangen. Op dit moment is linksback gewoon mijn positie.” Komende vrijdag speelt Ajax in de eigen ArenA tegen Vitesse. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/het-spookt-nog-wel-door-mijn-hoofd-maar-daar-moet-ik-overheen/